4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

скандал Джей Ло Концертът на Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) по време на откриването на шампионата по крикет в Индия, трябваше да бъде отменен поради прекомерните изисквания на певицата.

Организаторите решиха да се откажат от услугите на изпълнителката, която поиска от тях да й бъде осигурен частен самолетен полет, платени хотелски стаи за придружаващите я лица, включително стилисти, асистенти и личен готвач.

Идиотските й капризи я "направиха доста скъпа" и вместо нея на събитието беше поканен да пее американския рапър Pitbull.

"Това бе доста глупаво решение от нейна страна, защото публиката за шампиона е огромна. Това е като Super Bowl, който миналата година събра 56 милиона зрители. Тя на практика сама се изключи ценово" - сподели един от организаторите пред журналисти.

Говорител на Лопес отрече тази информация, като заяви, че певицата е отказала предложението, защото е много заета с новия си албум.

Дженифър Лопес отдавна е известна със странните си претенции. Така например през 2001 г., тя дойде на интервю за Би Би Си заедно с 90 души от антуража си, като поиска 9 гримьора за тях.