5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

rainaПилето Райна, която упорито не желае да коментира сложили ли са край на връзката си с Коцето, наскоро в свое интервю разбуни духовете, като обяви, че той и колежката й Преслава са направили дуетна песен с неуредени авторски права.

Певицата с буен нрав твърди с огорчение, че самата тя е имала огромно желание да направи песента с Коцето, но така и не са получили отговор от авторите на въпросната песен цели три години.

Притеснени от набиращият популярност скандал, от "Пайнер" побързаха да излязат с  изявление на страниците на официалния си сайт Payner.bg:

"От няколко дни в Мрежата се тиражира изявление на Райна, в което тя коментира "проблемна", според нея, песен, записана в студио от Константин и Преслава.
Интересът към новата дуетна песен на две от водещите имена в модерния фолк е огромен и това е съвсем разбираемо и очаквано. Затова ясно и категорично заявяваме, че всички продукти, издавани от музикална компания "Пайнер", отговарят на изискванията на актуалното законодателство в България. Дори фактът, че самата Райна е чакала за "своята" дуетна песен 3 години и в крайна сметка така и не я е записала, заради неуредените и права, е показателен за нашите изисквания към всеки музикален продукт. В този смисъл намеците на певицата са неоснователни, прибързани и са плод на повишена емоционалност в конкретния момент. "Пайнер" не би изневерил на законността и принципите си заради което и да е от имената в каталога си. Недопустимо е емоциите да са водещи, когато се коментират професионални аспекти от работата на една музикална компания."