5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Christina Aguilera red 2011Гласовитата блондинка Кристина Агилера, която имаше честта да пее националния химн на Америка по време на финала на "Super Bowl" в Тексас, стана за резил, обърквайки текста. Сериозният гаф се получи, след като Агилера забрави думите и вместо да изпее четвъртата строфа, тя отново повтори втората с малка промяна.

Многохилядната публика, включително и президенската двойка Барак и Мишел Обама останаха шокирани, когато понадебелялата певица реши, че може да пропусне няколко думи без да забележи никой.

Грешката й веднага предизвика много остри коментари в социалните мрежи. Последва публично извинение от страна на Агилера, като тя се оправда с думите, че е била под силното влияние на този толкова трогателен миг и това е причината да обърка текста.

"Надявам се, че всеки от присъстващите е почувствал истинския дух на химна и любовта ми към тази страна" - сподели петкратната носителка на "Грами".

На самото събитие присъстваха редица знаменитости, сред които Дженифър Лопес, Джон Траволта, Адам Сандлър, Дженифър Анистън, Деми Мур, Аштън Къчър, Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Оуен Уилсън, Памела Андерсън и др.