5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Jana adrenalinka sexy 2010Яна Христова, по-известна като бившата адреналинка от телевизионното шоу "Господари на ефира", оповести в медиите поредния скандал от личния си живот. Естествено, за никого не е изненада, че той е свързан с бившия й мъж.

Ябълката на раздора между Яна и Ивайло е синът им Емил. Сагата започна, когато бившата половинка на Яна, публикува в интернет порно клип с нейно участие. По-късно се разбра, че мотивът за тази грозна постъпка е предоставените от съда родителски права на бившата адреналинка и издадената от бургаския съд ограничителна заповед, заради която бащата не можеше да вижда сина си.

Веднага след популяризирането на скандалния клип, Яна обиколи всички медии и направи публично достояние скандалните  подробности от съвместното си съжителство с Ивайло. Младата майка обвини бащата на детето си в системно упражняване на домашно насилие. Освен това, не се притесни да обяви бившия си мъж за гей.

Тази сутрин адреналинката използва ефира на bTV за да оповести поредния епизод от драмата – фактът, че не е виждала сина си от два месеца. По нейни твърдения, бащата държи детето на тайно място и не желае да й го върне, въпреки решението на съда относно родителските права и въпреки изпълнителния лист, който е извадила и чрез който трябва да получи съдействие от институциите, за да изиска принудително извеждане на детето от дома на бащата.

По думите на Яна, институциите не са си мръднали пръста, за да приведат законните мерки в действие, заради общественото положение на родителите на бившия си съпруг. Двамата са известни и влиятелни архитекти, като бившата й свекърва дори заема поста главен архитект на община Слатина.

Въпреки, че по предварителна уговорка с екипа на сутрешния блок, участие бе потвърдила само Яна, в студиото на "Тази сутрин" присъства и набеденият за отвличането на детето Ивайло Леков. Двамата с бившата си половинка не устояха на омразата помежду си и превърнаха разговора в грозна за зрителя картина. Водещите Ани Цолова и Виктор Николаев останаха безмълвни от скандала, който се вихреше в студиото.

Как ще завърши тази драма, не стана ясно, но едно е сигурно – войната за родителските права на детето ще е безкрайна и жестока и двамата родители няма да се изморят да си вадят кирливите ризи, за да я спечелят.