5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Madonna sexy blondeПоп иконата Мадона, която наскоро пусна собствена дизайнерска линия от дрехи "Material Girl", бе обвинена в кражба на запазена марка.

Американската компания L.A. Triumph, специализирана в производството на облекла твърди, че произвежда дрехи под това име още от 1997 г.

Да припомним, че певицата започна да се занимава с моден бизнес през пролетта на тази година, разработвайки собствена линия облекла за деца и юноши.

Колекцията бе кръстена "Material Girl" на една от известните й песни от албума "Like a Virgin". Дрехите на поп дивата започнаха да се продават в магазините Macy's през лятото на тази година и малко след това компанията L.A. Triumph подаде иск срещу звездата. В документите, изготвени от представителите на фирмата пише, че те не само притежават отдавна правата за производство на облекла с марката "Material Girl", но и ги продават в същите магазини като Мадона, което прави ситуацията още по-сложна. Как ще бъде разрешена тази неприятна ситуация и ще станем ли свидетели на голям съдебен процес, следва да разберем.

Информация: klukite.com