5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Playboy Lara Stone july 2010Холандският супермодел Лара Стоун (Lara Stone) възнамерява да съди списание "Playboy". Според манекенката изданието трябва да отговори в съда на въпроса, защо са били публикувани нейни снимки без предварително й съгласие в юлския брой на френския Playboy.

"Мъжкото списание не е имало правото да използва тези кадри. Това не е изданието в което бих искала да се видя и нямам друг избор, освен да предприема тази крайна стъпка, за да защитя репутацията си" - казва Стоун.
Красавицата вече се е обърналa към адвокати и очаква те да предприемат незабавни действия срещу списанието.
Снимките с участието на Лара Стоун са били направени през 2009 година от фотографа Грег Лотус (Greg Lotus). В продължение на няколко месеца, кадрите били в него, но изведнъж без никакво одобрение от нейна страна те се появили в юлския брой на "Playboy".
Кариерата на 26-годишната Лара Стоун започва, когато момичето е едва на 15 години. Неотдавна тя подписа договор с Calvin Klein и стана лице на кампанията им за сезон есен-зима 2010/11. Всъщност Стоун не участва за първи път в разголени фотосесии, но до сега не е имала какъвто и да е кофликт с медии публикуващи нейни снимки.

Информация: klukite.com