1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)

Svetlana Vasileva and Nikoleta LozanovaНапоследък стана модно светски сайтове да дават поле за изява на популярни личности. Фолк певици, еротични модели масово списват собствени рубрики. Особено пикантни са тези на така наречените силиконки – момичета, станали популярни от страниците на мъжки списания.

Наскоро две от тях, ползвайки правото си на свободно изразяване в интернет, се хванаха виртуално за косите. Фитила подпали плеймейтката Светлана Василева, която напоследък е спрягана за любовница на Гонзо.

Русокосата сексбомба нападна колежката си Николета Лозанова, наричайки я "виртуален парцал". Сцена на грозната словесна схватка е сайтът blife, в който се подвизава Светлана. Последната не пести обидни епитети по адрес на чернокосата си конкурентка:

"Прехвалената красавица Николета Лозанова е един пластмасов софтуерен продукт на фотошопа. Навремето Катрин Деньов стана известна като дневната красавица, а нашата баровка от Пловдив - Николета прилича повече на дневно чудовище, заради дебелия пласт грим, с който ходи под палещите лъчи на лятното слънце.

Искам да кажа, че Николета няма нищо истинско по себе си на снимките и освен, че е продукт на силикона, е едно творение на компютърните технологии. Лозанова, свали маската и покажи своето грозно лице на света, който тъй емоционално приемаш.

Ако някога, някъде, някой футболист от италианското калчо те види без маска и грим, ще избяга потресен от страховития ти вид. Не случайно много български футболисти въздишат по снимките на Николета в интернет, но дори не забелязват, когато тя ги причаква в дискотеките по цяла нощ.

Е, не се бъркате в това, което четете. Това е самата истина и вие ще се убедите в това, когато тя - прехвалената "пепеляшка" застане пред вас без своята маска от тонове грим!"

Е, г-ца Лозанова също не остана длъжна на колежката си, нали и тя се радва на медиен комфорт, който й позволява навременна реакция, след удара под кръста от нахъсаната й русокоса конкурентка.

"Няма как да отговоря на подобно нещо, всеки си има собствено мнение. И да уточня, тя не е Мис Плейбой, а е участвала на конкурса Мис Плеймейт.

Тя ме е виждала и знае, че на снимките и на живо съм една и съща.  Всички знаят това и всички го виждат. Даже на живо съм по-хубава.

Това, че има фотошоп е по преценка на фотографа, който прави леки корекции. На мен нито ми смаляват носа, нито ми правят циците по-големи"

За нас остава забавлението от този виртуален двубой, чиято причина най-вероятно е вечната борба за популярност. И не на последно мясно, не можем да не признаем усилията на момичетата, които са преминали през демонстрации на силиконови придобивки в еротични списания и многобройни връзки с известни футболисти и други известни личности, за да стигнат до мечтаните рекламни фотосесии.