5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Мис Русе с коронаСлед понесени огромен брой обидни коментари по неин адрес в интернет пространството, 20-годишната студентка Адриана Секуличка реши да се откаже от титлата "Мис Русе".

Миналата седмица, когато се проведе конкурса, хиляди възмутени русенци сформираха група във Фейсбук за анулирането му и нов избор на момиче, което да представя града им на престижния конкурс "Мис България".

Не са малко и форумите, в които се коментира странния избор на журито на конкурса, като миската е сравнявана най-често с Квазимодо. От многобройните изказани мнения става ясно, че никой няма съмнение какви са били критериите при избора на Адриана.

Все още няма изтекла информация на кой "благодетел" младото момиче дължи короната си, но едва ли дълго време ще остане тайна.

След разразилия се скандал, организаторите на конкурсите за красота за град Русе обещаха да променят регламента. Дано следващият път, когато решат да го нагласят, поне да сложат приятно за окото девойче. Не за друго, а за да не лъсват толкова очевидно "правилата" при избор на красавици (не само в Русе).

А "Мис Русе" в оставка, с цел избягване на повече психически травми от злобни коментари, преди да реши отново да се яви на подобен конкурс, да се погледне в огледалото.

Текст: klukite.com