4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

koceto_i_nadia_00067421Въпреки че съвсем наскоро плъзна слух, че чака дете от новата си приятелка, палавият певец явно няма никакво намерение да изневерява на старите си навици. Всеизвестна е страстта на Коцето към жените и неспособността му да бъде верен само на една.

Съвсем наскоро, по време на пребиваването си за участие в Англия, Константин не пропуснал да се възползва от отсъствието на приятелката си и попалувал с гореща мацка в лондонско заведение. Кръшкането му обаче не останало незабелязано и свидетели на интимните ласки успели не само да ги документират, но и да пуснат видеоклипа в интернет.

От него ясно се вижда, че отношенията на Коцето и въпросната дама излизат от рамките на нормалното поведение на един уж сериозно обвързан мъж.

Ние решихме да публикуваме компрометиращите кадри, но както можеше да се очаква, някой се е погрижил те да бъдат изтрити от сайта за видеообмен. За съжаление на мистър Кинг, не и преди забежката му  да стане достояние на доста голям брой интернет потребители.

Наскоро бившата приятелка на Коцето, Райна, пусна песен с текст, в който предупреждава настоящата му половинка какво я чака. Уви, трябва да признаем, че в песента има доста голяма доза истина.