5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Една невероятна история, която ще ви разтопи от умиление.

любопитно реклама John Lewis 2013


Ех, малко ни е рано за коледни реклами, но тези на британската верига универсални магазини John Lewis въобще, ама въобще не са за изпускане. През 2012 г. британците ни разчувстваха с трогателната история на снежния човек, който предприема пътуване през поля, реки, планини и долини, за да зарадва своята снежна любима с коледен подарък. Миналогодишната реклама, която струваше на компанията 10 милиона долара, събра близо четири милиона гледания в YouTube.

Тази година, в съответствие с традицията, която поддържат вече шеста година, John Lewis отново се опитват да докоснат душите ни и да ни обърнат внимание на факта, че най-важни по време на празничния сезон са близките и роднините ни - хората, които обичаме.

Рекламният клип на британската марка за 2013 г. е прочувствения, анимиран разказ на заека и мечока, чието приятелство е по-силно от природните закони и чрез неговата сила двете животинки успяват да преживеят емоцията на Коледа заедно.

любопитно коледна реклама John Lewis 2013

Интересното за това видео е, че самите картинки на животните са изрязани с помощта на лазер, декорите за тяхната история са направени на ръка, а самата коледна приказка е анимирана с помощта на стоп моушън технологията.

За саундтрак към историята на заека и мечока пък служи кавъра на Лили Алън на песента на Keane - "Somewhere only we know". Миналогодишната реклама пък бе озвучена от "The Power of Love" на Frankie Goes to Hollywood в изпълнение на Gabrielle Aplin.

За по-малко от седмица от появата си в мрежата, само в YouTube, тазгодишният клип има събрани близо пет милиона гледания - откровено доказателство за силата на посланието, което искат да ни отправят авторите на клипчето. Топлота, сплотеност, разбирателство в името на чудото на Коледа.

Вижте видеото:

Информация: div