Бельо, което предпазва от пръцкане

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Полезни гащи за дамите?

любопитно гащи гонят газовете 2013Изпускането на газове в метрото, в ресторанта или офиса не е особен проблем за мъжката част от света, но същото не може да се каже за нежната половина от човечеството.

Разбира се, да разпръснете фин аромат от вътрешностите си е човещинка, в която няма нищо лошо, лошото е, че мирише неприятно.

Големият плюс за хората, които се притесняват от "пръцкането" могат да викнат победоносно "УРА", тъй като вече съществуват гащи, които ще сложат край на миризмата от аналните ви симфонии. И те се наричат - Shreddies!

Shreddies са специално разработени за да обират евентуалните зловония, които биха излезли от вашето отзад, като технологията, по която са направени, е способна да абсорбира миризми до 200 пъти по-мощни от тази, отделяна при експлозията, произведена от достигането на задна мъртва точка. С такива гащи ръцете ви ще се развържат за по-широкомащабни операции, позволявайки ви да използвате химическото си оръжие в метрото, на работа и дори в Сирия! Единственото, за което трябва да внимавате, е звуковата вълна да не издаде позициите ви.

Тайната на Shreddies се крие в специалния въглероден слой, наречен с подобаващото име - Zorflex. Zorflex е основният виновник, когато видите зор, да не ви спипат по бели гащи, ако случайно отървете кожите. Ефективността на материала е гарантирана от няколкостотин хиляди смели войни, които използват същия въглероден слой в облеклата си за химическа защита. Гъзовейките се предлагат в два вида - боксерки за пръдльовци и бикини с висока талия за пръдливки. Цената им съответно е 40 долара за мъжкия модел и 30 за женския.

Информация: inews

TV programa / ТВ програма
Spodeli.com

Мода и Суета

Съвети за грим
Сенките Те трябва задължително да преливат и да са минимум два цвята. Важно е да разграничаваме...

Как да се облечем за първа среща
Когато дойде моментът на първата дългоочаквана среща, всяка жена се чуди какви дрехи да облече,...

Как да си изберем Часовник...
МЕХАНИКАТА НА ЧАСОВНИКАМеханиката - сърцето на всеки часовник. Има три основни вида механика на...

Да сготвим вкусно

Сладък салам
Продукти: Време за приготвяне - 15 мин. и 12 ч. за охлаждане1 ч.ч. пудра захар 2 с.л. какао500 г обикновени...

"Чаени" маниери
Смята се, че дивият чай е произлязъл от района между Тибет, западен Китай и северна Индия. Чаят е...

Здраве и Красота

Патладжаните помагат да спрем цигарите
Пушачите, които искат да спрат цигарите, могат да включат в менюто си...

Най-ефективните монодиети
Какво е монодиета? Тя представлява хранителен режим само с един основен...