5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Сексуалното увлечение на Едуард по колите започнало още в тийнейджърските му години.

любопитно Едуард Смит секс с коли 2013

Американецът Едуард Смит (Edward Smith), който е правил секс с над 1000 автомобила и само с една жена в живота си, най-после се задоми с фолксваген "костенурка".

62-годишният жител на град Йелм, щата Вашингтон, през последните 45 години се отдавал на любовни ласки изключително с красиви возила.
 
"Някои момчета гледат порно списания и се увличат по бюстовете и осанките на хубавите мацки. Аз се вторачвам единствено в предниците и задниците на колите", признава странният любовник. В списъка на неговите необичайни завоевания фигурират ревящи мустанги, луксозни ягуари и дори хеликоптери.

любопитно Edward Smith sex cars 2013

Сексуалното увлечение на Едуард по МПС-тата започнало още в юношеските му години. На върха на силите си той залюбвал по една нова кола седмично. Сега обаче той решил да загърби ергенските си години и да отдаде цялата си любов, като се задоми с Ванила, негова любовница отпреди 30 години (Volkswagen Beetle), която той закупил на старо.

Сега, когато гледал предавания за коли по телевизията, изпитвал силно сексуално влечение, но се бил заклел, да остане верен на Ванила до края на дните си. Именно с подобен модел фолксваген, собственост на негов съсед, Едуард Смит бил загубил девствеността си, когато бил млад.

любопитно американец секс коли 2013

Снимки: mirror

Добавете коментар

Защитен код
Обнови