website page counter
Клюки и новини

Австралийска художничка се омъжи за... мост

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Истинската любов може да приеме всякакви необичайни форми, това важи и за австралийска художничка, която се омъжила за 600-годишен френски мост.

Le Pont Du Diable Bridge Ceret

Джоди Роуз била толкова силно запленена от структурите, че решила да мине под венчило с Дяволския мост (Le Pont du Diable Bridge) в град Сере, Южна Франция. Новата госпожа Дяволски мост прекарала последните десет години в пътуване по света, записвайки вибрациите в кабелите на мостове, които включила в музикалния си проект "Пеещи мостове".

Роуз разбрала, че става въпрос за любов от пръв поглед, когато видяла "чувствения" мост от 14-ти век и с всяка следваща крачка се чувствала все по-зашеметена. Така че било само въпрос на време преди да станат мост и съпруга. Щастливата двойка се венчала на 17 юни и макар това да не е най-обичайният брак на света, присъствали много елементи от традиционната сватба.

Церемонията се състояла в тесен кръг с 14 гости, включително близки лични приятели и членове на местната общност. Дори кметът на съседния град Сен-Жан-дьо-Фо дал благословията си. Изборът на място бил лесен и двойката разменила брачните си клетви на входа на младоженеца. Роуз била облечена в ушита по поръчка сватбена рокля с воал и поръчала пръстени за себе си и за моста.

Младоженецът бил спокоен в големия ден и било ясно, че доверието няма да е проблем за новобрачните, тъй като мостът подкрепял много музикалния проект на съпругата си. "Дяволският мост е всичко, което мога да искам от един съпруг - твърд, честен, чувствен, нежен и красив", сподели Роуз на своя сайт.

Бракът им не е правно признат във Франция, но художничката твърди, че той е толкова силен, колкото всеки друг. "Това не е решение, което взех лесно, ние наистина си даряваме взаимно радост и силата на неговите пилони винаги ще ме връща у дома", допълни Роуз. Тя обаче е категорична, че това е символична любов и е част от възглед за света, който вижда "духовна вибрация във всичко".

Информация: bgnes
Снимка: File

Трябва ли ти нещо мекичко и удобно, което да съчетаеш с всичко? 😍 Едно от новите ни попълнения ще отговори на всичките...

Публикувахте от SugarBae в Петък, 22 март 2019 г.

Мода и Суета

Маски за лице от доматен сок
Доматени маски за нормална и мазна кожа. Те се препоръчват за освежаване, омекотяване и избелване...

Кафе хороскоп
Как любимата напитка разкрива характера ниРядко си даваме сметка колко много могат да разкажат...

Халатът - необходимост и стил
Халатът се е наложил убедително в ежедневието на съвременния човек. Винаги прибягваме до него,...

Да сготвим вкусно

Безалкохолно мохито
Продукти: 20 г прясна мента1 лаймполовин лимон10 г кафява захар400 мл Спрайт (Тоник, минерална или...

Ментов коктейл
Продукти:200 г кисело мляко1/4 л охладен силен ментов чайсок от 1 лимон100 ментовка

Здраве и Красота

Топ 20 на вредните храни
През последните десетилетия, независимо от това искаме или не, рекламата...

Липсата на сън вреди на паметта
Безсънието вреди на паметта. Учени от университета в Пенсилвания, САЩ,...

Снап рамки