free tracking

Австралийска художничка се омъжи за... мост

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Истинската любов може да приеме всякакви необичайни форми, това важи и за австралийска художничка, която се омъжила за 600-годишен френски мост.

Le Pont Du Diable Bridge Ceret

Джоди Роуз била толкова силно запленена от структурите, че решила да мине под венчило с Дяволския мост (Le Pont du Diable Bridge) в град Сере, Южна Франция. Новата госпожа Дяволски мост прекарала последните десет години в пътуване по света, записвайки вибрациите в кабелите на мостове, които включила в музикалния си проект "Пеещи мостове".

Роуз разбрала, че става въпрос за любов от пръв поглед, когато видяла "чувствения" мост от 14-ти век и с всяка следваща крачка се чувствала все по-зашеметена. Така че било само въпрос на време преди да станат мост и съпруга. Щастливата двойка се венчала на 17 юни и макар това да не е най-обичайният брак на света, присъствали много елементи от традиционната сватба.

Церемонията се състояла в тесен кръг с 14 гости, включително близки лични приятели и членове на местната общност. Дори кметът на съседния град Сен-Жан-дьо-Фо дал благословията си. Изборът на място бил лесен и двойката разменила брачните си клетви на входа на младоженеца. Роуз била облечена в ушита по поръчка сватбена рокля с воал и поръчала пръстени за себе си и за моста.

Младоженецът бил спокоен в големия ден и било ясно, че доверието няма да е проблем за новобрачните, тъй като мостът подкрепял много музикалния проект на съпругата си. "Дяволският мост е всичко, което мога да искам от един съпруг - твърд, честен, чувствен, нежен и красив", сподели Роуз на своя сайт.

Бракът им не е правно признат във Франция, но художничката твърди, че той е толкова силен, колкото всеки друг. "Това не е решение, което взех лесно, ние наистина си даряваме взаимно радост и силата на неговите пилони винаги ще ме връща у дома", допълни Роуз. Тя обаче е категорична, че това е символична любов и е част от възглед за света, който вижда "духовна вибрация във всичко".

Информация: bgnes
Снимка: File

Мода и Суета

Домашни рецепти за разкрасяване
Маските са отлично козметично средство за изчистване, подхранване и освежаване на лицето. Те...

Необходим ли ни е дезодорант?
Необходимо ли е да прибягваме към употреба на дезодориращи средства под мишниците, или това...

Удължете живота на разкрасителните си продукти
Като повечето неща в живота и гримовете не траят вечно. Голяма част от продуктите, които се...

Да сготвим вкусно

Орехови топчета
Продукти: 100 г захар50 г мас (може и олио)1/2 кофичка кисело мляко1 ч.л. хлебна сода500 г брашно50 г смлени...

Сочни пилешки кюфтета
Продукти:600 г мляно пилешко1 глава лук1 яйце40 г твърд кашкавалвръзка магданоз50 г растително...

Здраве и Красота

5 причини да пием любимото си кафе
Широко разпространена е информацията, че кафето не само ободрява, но и...

Естествени лекове за възпалено гърло
Възпалението на гърлото се развива в резултат на увреждане на...