5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Никол Шерцингер и Люис Хамилтън заедно отновоСексапилната вокалистка на "Pussycat Dolls" Никол Шерцингер си върна любовта на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън и двамата отново са заедно. Ослепителната брюнетка не остана скрита от камерите по време на последното състезание на красавеца, в което той финишира първи.

Никол Шерцингер подкрепяше своя любим и преживяваше всяка емоция заедно с него от мястото си сред екипа на Макларън Мерцедес. Появата й на състезанието в неделя беше истинска изненада за феновете на двойката, които изобщо не очакваха Никол да присъства. Само преди две седмици близки на Никол Шерцингер и Люис Хамилтън издадоха, че двамата са сложили край на връзката си.

 Като причина за раздялата беше изтъкната липсата на желание и готовност на пилота да се обвърже сериозно и трайно със седем години по-възрастната от него певица. Приближени на хубавицата разкриха, че Никол Шерцингер била съсипана от решението на Люис Хамилтън, тъй като се надявала да живее с него занапред. Знойната красавица обвинила медиите отвъд океана, че са допринесли за раздялата им с непрекъснатите спекулации за предполагаемия им годеж. Но въпреки че сега отново са заедно, на пръста на певицата не се вижда пръстен. Засега.