5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

vilisirakov6 Азис, Златка Райкова, Христо Сираков и Руслана Попова ще бъдат гости на Кали в утрешното студио „След размяната”. Те ще дискутират темата за изневярата и дали тя разрушава или укрепва брака, както и темата за златотърсачките и истинските жени. Повод за тези две теми бе вторият епизод от „Размяна на съпруги 2”, в който Иванина и Мартин от „Биг Брадър” се разменят с турско семейство от Добрич.

По време на студиото и темата за изневярата, Христо Сираков ще сподели, че е имал връзка със Златка Райкова. „Златка вече е попадала в моите ръце”. Това сериозно ще притесни плеймейтката, която ще заяви, че не е очаквала той да признае връзката им, както и не е знаела, че двамата ще бъдат заедно гости при Кали.

Азис от своя страна ще заяви, че е твърдо против изневярата и не би могъл да е с човек, който не му е верен. Неговата теза ще бъде подкрепена и от Златка, но Руслана Попова и Христо Сираков ще защитават другата теза - че изневярата е неизбежна, и ако не е разкрита, е в рамките на нормалното.

По време на темата за златотърсачките, Азис ще сподели, че според него Златка «търси мини от диаманти». Опонент на тази теза ще бъде г-н Сираков, който смята, че хората не познават Златка и си вадят грешни изводи, гледайки я от екрана.

Какво още си казаха гостите в студиото, какво си споделиха след тях участниците от епизода на «Размяна на съпруги 2» и в какви отношения са Златка Райкова и Христо Сираков, ще стане по PRO.BG.