5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

клюки Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт отново заедно 2016Според клюки в западните медии, Майли Сайръс (Miley Cyrus) и Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth) са дали още един шанс на връзката си.

Бившите влюбени са започнали да прекарват много време заедно и както изглежда, са решили да си припомнят миналото.

Източник, близък до двойката, каза следното:"Те отново се сближиха още през есента."

Запознати също заявиха, че Майли и Лиъм първо дълго са си говорили чрез видео връзка. Освен това през есента миналата година, певицата активно му е помогнала при избора за осиновяване на куче от приют. Дори е полагала грижи за четириногото, когато Хемсуърт е отсъствал от града.

От своя страна Майли и Лиъм активно убеждаваха всички, че те са "просто приятели". Но мнозина отбелязаха, че между певицата и актьора определено има нещо повече.

В момента, звездите не дават коментари за тяхното помирение. Въпреки това се носят клюки, че през празничния уикенд по време на музикалния фестивал Falls в Байрън Бей, Австралия, влюбените са прекарали половин час в VIP-зоната. Двойката била придружена от охранители, които не позволили да се правят снимки. Само, че фенове забелязали, как певицата целувала и гушкала бившия си приятел. Компания на звездите са правили по-големите братя на Лиъм - Крис и Люк, заедно със съпругите им.

"Майли никога не е забравяла Лиъм и винаги се е надявала, че един ден тя ще бъде отново с него" - разказа приятел на на певицата.

Припомняме ви, че любовният роман на скандалната блондинка и синеокия чаровник от "Игрите на глада" (The Hunger Games) започна през 2009 г. на снимачната площадка на романтичната драма "Последната песен" (The Last Song), в която играят влюбени. През 2012 г., певицата и актьора обявиха годежа си, но година по-късно го разтрогнаха.