5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

David Beckham 2015След като през 2013 г., Дейвид Бекъм (David Beckham) реши да се оттегли от футбола, ние се зачудихме дали той ще намери за себе си все още някаква дейност, която да му е по сърце.

И изглежда, че бившият спортист накрая е осъзнал в коя област иска да успее.

Бекъм заяви, че ще се посвети на актьорската кариера.

Разбира се, ние много пъти сме виждали британецът в реклами, късометражни филми и дори няколко пъти в пълнометражни филми. Но, за да бъдем честни, не очаквахме, че Бекс изцяло е решил да се посвети на киното. Той разказа, че е точно това, което иска и че нищо няма да го спре по пътя му към целта:

"Аз съм наясно, че много спортисти и други известни личности са подложени на остра критика, когато решат да се снимат във филми. Това е трудна професия, която изисква умения и дисциплина. Аз все още имам много да уча и практикувам."

Според Бекъм спортната кариера го е подготвила добре за евентуални трудности:

"Обичах всичко, което съм направил до сега. Мога да се справям с много неща. Аз съм известен човек, така че няма да ми е трудно с критиките."

Припомняме ви, че наскоро Дейвид Бекъм се снима във филма "Мъжът от U.N.C.L.E." (The Man from U.N.C.L.E) на своя приятел Гай Ричи (Guy Ritchie). Може би опитът в тази област е подтикнал спортиста към решението да се превърне в истински актьор.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови