4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)

клюки Кирстен Дънст се сгоди 2015Западните медии съобщиха, че Кирстен Дънст (Kirsten Dunst) планира да тръгне по пътеката към олтара.

Наскоро 33-годишната актриса е получила предложение за брак от своя 30-годишен колега, звездата от филмите "Троя" (Troy), Трон: Заветът" (Tron: Legacy) и "Несломим" (Unbroken) - Гарет Хедлънд (Garrett Hedlund).

"Те организираха парти за 50 от най-близките им приятели и роднини и на него обявиха годежа си. Кирстен дори вече нарича Гарет свой "съпруг". Те намекнаха, че не биха имали нищо против в близко бъдеще да помислят за деца. Ако всичко върви по план, то през 2016 г. двамата ще се оженят." - разказа запознат източник пред журналисти.

Припомняме ви, че не толкова отдавна имаше клюки, че Кирстен е бременна. Между другото още през август 2014 г., актрисата заяви, че е готова да има дете.

Романсът на Кирстен Дънст и Гарет Хедлънд започна през 2012 г. по време на снимките на филма "On the Road". В миналото чаровната блондинка е имала връзки и с други актьори, сред които Джейк Гиленхал (Jake Gyllenhaal) и Адам Броуди (Adam Brody).

Добавете коментар

Защитен код
Обнови