4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (3 Votes)

клюки Ким Кардашиян и Кание Уест осъдиха основателя на YouTube 2015 Ким Кардашиян (Kim Kardashian) и Кание Уест (Kanye West) не са от хората, които пазят личния си живот в тайна. По-скоро, двойката всячески се опитва от всяко събитие да направи любопитна история за медиите.

Именно затова е изненадващ факта, че съпрузите са останали недоволни от това, че през 2014 г. в мрежата се е появило видео от техния годеж. Ким и Кание са решили да осъдят виновника и дори са спечелили делото. Сега, основателят на YouTube, Чад Хърли (Chad Hurley) трябва да им плати 440,000 долара.

През миналата година Чад решава да популяризира новия си проект MixBit, публикувайки без разрешение в мрежата видео на което се вижда как Кание прави предложение на Ким. От своя страна звездната двойка се задейства и реши да не остави такова нахалство безнаказано, като заведе дело срещу Чад.  

И сега година по-късно Чад Хърли се съгласи да изплати сумата. Бизнесменът трябва да направи това в близките няколко дни. Ако разбира се той не иска да попадне в центъра на луд скандал, който семейство Уест могат да устроят на всеки желаещ.  

Припомняме ви, че през февруари 2014 г. Кание попита Ким дали иска да се омъжи за него, поднасяйки й 15-каратов диамантен пръстен. Музикантът направи предложението за брак на бейзболен стадион в Сан Франциско, заобиколен от семейството и под акомпанимент на оркестър.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови