5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Сандра Бълок се среща с фотограф 2015Ако се вярва на клюките, на сватбата на Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) и Джъстин Теру (Justin Theroux), която се състоя в началото на август, Сандра Бълок (Sandra Bullock) се е появила в компанията на новия си приятел.

"Той е фотограф. И много привлекателен." - съобщи запознат източник пред Us Weekly, докато друг информатор на изданието добави, че актрисата по време на събитието е греела от щастие:

"Мъжът до Сандра е "супер горещ". Може да се види с просто око, че тя е щастлива с него. Те изпитваха нежна привързаност един към друг."

Припомняме ви, че през 2005 г. Сандра Бълок се омъжи за телевизионната личност Джеси Джеймс (Jesse James). Пет години след това съпрузите осиновиха афро-американско момченце на име Луис Бардо (Louis Bardo). През същата 2010 г. медиите съобщиха за изневярата на Джеймс, която доведе до раздялата на двойката.

След края на бракоразводното дело, Сандра подаде молба за самостоятелно отглеждане на сина им.

Оттогава насам, повече от веднъж медиите преписваха на актрисата любовни романи с колеги. Наскоро се появиха клюки за връзка между нея и Джон Хам (Jon Hamm), но се знае, че Бълок предпочита да посвещава времето си на малкото си момченце. 

Снимка: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови