5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Гуен Стефани и Гавин Росдейл се развеждат 2015Бяха се появили клюки, но ето че се оказва истина. Според западните медии, Гуен Стефани (Gwen Stefani) и Гавин Росдейл (Gavin Rossdale) се развеждат след 12 години брак.

"Стигнахме до взаимно решение, че никога няма да бъдем партньори в брака, но все още оставаме партньори във възпитанието на нашите деца. Ние ще положим съвместни усилия, за да растат тримата ни синове в една щастлива атмосфера. Ето защо, призоваваме медиите да не се намесват в личния ни живот." - се казва в изявлението на знаменитостите, чийто съюз бе считан за един от най-силните в Холивуд.

Документите за развода са подадени от Стефани, в които тя е изтъкнала като причина "непреодолими различия". Също така, адвокатът на певецата съобщи, че клиентката му ще поиска съвместно попечителство на трите им общи деца - 9-годишният Кингстън, 6-годишния Зума и 1-годишния Аполо.

Що се отнася до имуществото, то съпрузите ще го разделят на две, защото нямат сключен брачен договор. Състоянието на чаровната вокалистка на ска групата "No Doubt" се оценява на 80 млн. долара, а на китариста на рок бандата "Bush" на 35 млн. долара.

Да припомним, че първите клюки за проблеми в отношенията на Гуен и Гавин се появиха през 2012 г., но въпреки това, те живяха заедно още три години, а през миналата година, даже станаха родители за трети път.

Стефани и Росдейл започнаха да излизат през 1996 г., но се ожениха чак през 2002 г. Интересното е, че през цялото това време те никога не са работили заедно, но миналата година всичко се промени. Звездите се срещнаха на снимачната площадка на шоуто "The Voice". И този опит, както мнозина мислят, може да е изиграл роля в разпадането на двойката.

"Това беше просто ужасно. Ние можем да работим заедно, само когато правим деца." - коментира тогава Стефани, за съвместната работа със съпругата си.

Снимка: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови