5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Game of Thrones 2015 6564784Продуцентите на сериала "Игра на тронове" (Game of Thrones) решиха, че проектът ще се състои от осем сезона и ще приключи след три години.

За това решение на Дейвид Бениоф (David Benioff) и Ди Би Уайс (D. B. Weiss) разказа на пресата, програмния директор на HBO, Майкъл Ломбардо ( Michael Lombardo).

По-рано имаше друга информация. Медиите цитираха продуцентите, обявявайки приключването на популярната фентъзи поредица, след седми сезон.

Въпреки това, Ломбардо казва: "Не се е говорило нищо за седем сезона. Въпросът беше, колко още сезона ще има след седми. Дейвид и Ди Би смятат, че е необходимо да се спре, след осмия сезон. Надяваме се, че те все още ще променят мнението си, но в момента намеренията им са такива."

Припомняме ви, че първият сезон на "Игра на тронове" стартира през април 2011 г., а петия приключи преди два месеца. Петият сезон получи 24 номинации Еми, включително и за най-добра драма, а всеки епизод е бил гледан средно от 20 милиона души. Сега фокусът е върху шестия сезон на хитовата поредица, който вече е в процес на заснемане и ще бъде излъчен през 2016 г. Така че феновете на "Игра на тронове" могат да се отпуснат, тъй като още няколко години те няма да се разделят с любимите си герои.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови