5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Tom Cruise Emily Thomas 2015 01До журналистите достигнаха клюки, че Том Круз (Tom Cruise) е готов да се ожени за четвърти път.

Говори се, че 53-годишният актьор е на път да предложи брак на своята настояща любима - 22-годишната британка Емили Томас (Emily Thomas), която е и негова асистентка.

Ето какво разказа източник, близък до актьора:

"Том е влюбен до уши, а и Емили се чувства по същия начин. Тя се е превърнала в негова дясна ръка. В неговото обкръжение се шушука, че съвсем скоро той ще й направи предложение."

За романа на двамата се заговори през ноември миналата година. Тогава пресата съобщи за някакво симпатично момиче, работещо като асистентка на Круз на снимките на филма "Мисията невъзможна 5" (Mission: Impossible 5). Очевидци твърдяха, че Том постоянно е флиртувал с Емили и всички на снимачната площадка обсъждаха влюбването на актьора.  

След това разбира се, журналистите започнаха да сравняват момичето с бившата съпруга на Том - Кейти Холмс (Katie Holmes). Явно според тях Емили и Кейти наистина имат нещо общо, тъй като новата приятелка на Круз бързо беше удостоена със званието "Копие на Кейти", "двойничка на бившата съпруга" и така нататък.

Tom Cruise Emily Thomas Katie Holmes 2015 02

Представителят на актьора отказа да коментира предстоящия годеж, но подозираме, че ако клюките се окажат верни, скоро ние всички ще разберем. Круз обикновено не се притеснява да споделя своите чувства с пресата: актьорът е скачал на дивана по време на шоуто на Опра Уинфри (Oprah Winfrey), говорейки за любовта си към Кейти Холмс.

Припомняме ви, че зад гърба си главния холивудски сциентолог (говори се, че вече бивш) има три развода. Преди Кейти Холмс, негови съпруги са били Мими Роджърс (Mimi Rogers) и Никол Кидман (Nicole Kidman).

Снимки: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови