5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Kit Harington Jon Snow 2015 01Един от режисьорите на сериала "Игра на тронове" (Game of Thrones), Дейвид Нътър (David Nutter) не смята да разстройва президента Барак Обама (Barack Obama) и да убие героя Джон Сноу.

Според таблоидите, убийството на популярния герой разочарова много фенове, включително и самия президент на САЩ. По-рано, по време на среща с режисьора, Обама директно го попита: "Вие не сте убили Джон Сноу?"

На което Нътър каза, че Джон Сноу е мъртъв.

"Вие постоянно убивате моите любими герои!" - разстроено заяви Обама.

Припомняме ви, че тези дни Кит Харингтън (Kit Harington) беше видян в Северна Ирландия. Той пристигна за снимките на новия сезон на сериала. Папараци успяха да заснемат Кит на летището в Белфаст, където със същия полет е летял и актьора Том Влашиха (Tom Wlaschiha), превъплътен в сериала в персонажа Джакен Х'гхар.

Kit Harington again Game of Thrones 2015 74747

Героят на Харингтън и един от главните герои на поредицата Джон Сноу, беше намушкан във финалната серия на петия сезон. Създателите на сериала съобщиха, че Сноу няма да възкръсне, но много фенове на сагата на Джордж Мартин (George Martin) вярват, че това е мощен пиар трик.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови