5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Johnny Depp Buying a Greek Island 2015 01Докато Амбър Хърд (Amber Heard) е изправена пред затвор и глоба от 75 хиляди долара, съпругът й Джони Деп (Johnny Depp) си направи малък подарък, като си купи остров в Гърция за 4,2 милиона евро.

Само преди няколко дни, актьорът се е сдобил с остров Стронгили (в превод - кръгъл) разположен в Егейско море.

Необитаваното късче земя е с площ от 0.2 квадратни километра. На него има само борова гора и фар, а най-близкото населено място до него е остров Кастелоризо на около пет морски мили.

Johnny Depp Buying a Greek Island 2015 02

Както беше съобщено от пресата, Деп, който в момента се снима в поредния филм от "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean) в Австралия, ще пристигне в Гърция в края на месеца, за да види новата си собственост.

"Гърция привлича холивудски знаменитости, много звезди искат да си закупят парцел или свой остров в сините води на гръцките морета. - разказа Стивън Тейлър (Steven Taylor), представител на лондонска фирма за недвижими имоти.

Заслужава да се отбележи, че звездната двойка Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt) се обърнаха към същата фирма при закупуването на своя гръцки остров Gaia в Йонийско море тази година.    

Припомняме ви, че Амбър Хърд бе призована в съда в Австралия по обвинение в незаконно превозване на две кучета през май тази година. Прокурорите са изпратили на актрисата призовка, в която се посочва, че тя трябва да се яви на съдебното заседание, което ще се проведе на 7 септември в щата Куинсланд. Амбър е обвинена в незаконно превозване на животни на територията на Австралия и фалшифициране на документи. Блондинката може да бъде осъдена на 10 години лишаване от свобода и глоба от 75 хиляди долара.

През пролетта, Деп пристигна в Австралия с частния си самолет, взимайки със себе си своите йоркширски териери, без съответните разрешителни за техния внос. Местният министър на земеделието Барнаби Джойс (Barnaby Joyce) заплаши актьора, че ще евтаназира кучетата му, ако те не бъдат експортирани веднага. Деп и Хърд в крайна сметка трябваше да изведат любимците си от страната, а в интервю актрисата заяви, че сега тя и съпруга й ще въздържат от пътуване до Австралия.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови