5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Deborra Lee Furness Hugh Jackman 2015 Дебора-Лий Фърнес (Deborra-Lee Furness), съпругата на Хю Джакман (Hugh Jackman) призна в интервю, че единствената актриса, с която не позволява да се снима любимия й е Анджелина Джоли (Angelina Jolie).

Разбира се, 59-годишната половинка на звездата от филмовата поредица "X-Мен" (X-Men) веднага след тази реплика добави, че се шегува, но ние напълно я разбираме, защото както знаем, Джоли оказва хипнотично въздействие върху мъжете.

"Казах на агента му, че не му е позволено да работи с Анджелина. Сигурна съм, че тя е добър човек и аз наистина харесвам това, което прави - обръща внимание на темата за осиновяването..." - каза Дебора-Лий в телевизионно интервю, но веднага добави: "Майтапя се."

Само, че журналистите от The Daily Mail са на друго мнение. Те смятат, че в тази шега има зрънце истина:  

"Съдейки по нервният смях на Хю, това не е толкова далеч от реалността" - се казва в статията свързана с интервюто на съпрузите.  

Определено на снимачната площадка Анджелина наистина не веднъж е започвала любовни връзки: по време на снимките на филма "Хакери" (Hackers - 1995), тя се запознава с Джони Лий Милър (Jonny Lee Miller), за когото се омъжва по-късно. На снимачната площадка на трилъра "В ролята на Бог" (Playing god - 1997), според слуховете е имала нещо с актьора Тимъти Хътън (Timothy Hutton). А как завърши сътрудничеството й с Брад Пит (Brad Pitt) във филма "Г-н и г-жа Смит" (Mr. & Mrs. Smith - 2005), всички ние знаем.

Наистина Дебора, нека Хю най-добре да се снима с други актриси! Че току виж Брад Пит останал сам..., а и ти де.

Снимка: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови