5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

George Clooney 2015 4646363Джордж Клуни (George Clooney) планира да продаде за 100 милиона долара своята вила в Италия. Тя е разположена на брега на езерото Комо и бе закупена от него през 2001 г.

Самият актьор успя да предобие сравнително евтино този недвижим имот за 10 милиона долара и оттогава прекарва всяко лято в Италия.

George Clooney Lake Como villa 2015 01

Причина за продажбата стана брака на Клуни. Въпреки "джентълменското споразумение" с папараците, след сватбата фотографите изобщо не дават покой на съпрузите.

Властите на града, под юрисдикцията на която се намира вилата, дори въведоха по-строги закони срещу папараците, за да защитят от досадното внимание Джордж Клуни и гостите му. Всеки, който бъде забелязан, дори на няколко километра от вилата на холивудския актьор, ще трябва да заплати глоба в размер на 600 долара.

"Джордж много обича това място и местните му жители, но е твърде притеснен от прекаленото внимание към неговата личност, когато е в града. Той е получил много добра оферта за продажба на вилата, която смята да приеме и планира да купи друго място за живеене в по-достъпен район на Италия." - заяви запознат източник пред изданието Page Six.

Снимки: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови