5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

новини Бен Афлек и Дженифър Гарнър наистина се развеждат 2015Само преди ден Бен Афлек (Ben Affleck) и Дженифър Гарнър (Jennifer Garner) отбелязаха 10-годишнината от сватбата си, а днес стана известно, че звездната двойка е решила да се разведе.

Инициатор на бракоразводното дело е Афлек.

Това съобщиха западните медии, позовавайки се на официално изявление на актьорите:

"След дълго и внимателно обмисляне, взехме трудното решение да се разведем. Ние се разделяме с любов и уважение един към друг, но с ангажимент да се грижим заедно за нашите деца, чието право на неприкосновен личен живот молим да бъде уважено в този труден момент. Това ще бъде единственият ни коментар по въпроса. Благодарим на всички за разбирането."

Наистина, клюки за евентуална раздяла на съпрузите циркулираха в медиите през целия юни. По-специално, беше съобщено, че Бен и Дженифър отдавна не живеят заедно. Освен това, пресата беше написала, че Афлек отново прекарва много време в казиното, както и че често надига чашката.

Припомняме ви, че любовта между Бен Афлек и Дженифър Гарнър пламна по време на снимките на филма "Дявол на доброто" (Daredevil) през 2003 г. Двамата сключиха брак на 29 юни 2005 г. Съпрузите имат три деца - 9-годишната Вайълет, 6-годишната Серафина и 3-годишния Самуел.

Снимка: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови