5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Evangeline Lilly pregnant Ant Man 2015 01На вчерашната холивудска премиера на филма "Човекът-мравка" (Ant-Man), Еванджелин Лили (Evangeline Lilly) изненада фенове и медии. Оказа се, че актрисата е отново бременна.

35-годишната Еванджелин се присъедини на червения килим към своите колеги Пол Ръд (Paul Rudd) и Майкъл Дъглас (Michael Douglas), появявайки се пред фотографите в черно-бяла рокля Halston Heritage, през която си личеше, че актрисата ще стане майка много скоро.

Evangeline Lilly pregnant Ant Man 2015 02

Evangeline Lilly pregnant Ant Man 2015 03

Evangeline Lilly pregnant Ant Man 2015 04

По-рано, Еванджелин никъде не е афиширала своята бременност, а на червения килим за последен път се появи през декември 2014 г., така че новината за предстоящото попълнение в семейството стана изненада за всички.

Това дете ще бъде второ за актрисата и дългогодишния й приятел Норман Кали (Norman Kali). Двамата вече имат четиригодишен син на име Кахекили (Kahekili). Норман е родом от Хавай, където семейството живее сега. Той и Еванджелин се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Изгубени" (Lost), който направи брюнетката звезда. Норман Кали бе асистент-продуцент на продукцията.

Припомняме ви, че по време на работата на сериала Лили се запозна и с предишния си приятел Доминик Монахан (Dominic Monaghan), който изпълняваше една от главните роли.

Снимки: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови