5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Орландо Блум излиза с Луиза Мораес 2015Оказва се, че чаровникът Орландо Блум (Orlando Bloom) си има ново завоевание. Актьорът е бил забелязан в компанията на бразилската актриса и модел Луиза Мораес (Luisa Moraes).

Няма никакво съмнение, че между нея и Блум има нещо повече от приятелство.Двамата са били на среща в японски ресторант в Малибу, като през цялото време са се държали за ръце, разменяли са си нежни погледи и целувки.

"Те ядоха суши, пиха саке и коктейли. Орландо и дамата му непрекъснато търсиха близост по време на цялата вечеря." - разказа очевидец пред журналисти.

клюки Орландо Блум излиза с Луиза Мораес 2015

клюки Орландо Блум излиза с Луиза Мораес 2015

Известно е, че Луиза е с 10 години по-млада от 38-годишния Блум. Тя се е снимала в няколко не толкова популярни сериала, но има участие в голям проект - трилъра "Solace" (2015) с Колин Фарел (Colin Farrell) и Антъни Хопкинс (Anthony Hopkins). Освен това Луиза се снима за списания и се е пробвала в качеството на фотограф.

Припомняме ви, че през 2013 г. Орландо Блум се раздели със съпругата си Миранда Кер (Miranda Kerr). Според клюките оттогава той е имал няколко интимни "забежки" със Селена Гомез (Selena Gomez) и Ерикa Пакър (Erica Packer)), но засега тази информация не е потвърдена.

Снимки: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови