5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Beyonce 2015 3535353През далечната 2007 г. Бионсе (Beyoncé) бе номинирана за "Златен глобус" (Golden Globe) за ролята си в "Мечтателки" (Dreamgirls).

Според клюките, певицата възнамерява да възроди кариерата си в киното, като получи роля в един от "супергеройските" блокбъстъри на Marvel.

След като се премести от Ню Йорк в Лос Анджелис, близо до Холивуд през пролетта на 2015 г., Би води преговори с Marvel и Disney и може да се присъедини към участниците в следващата част на "Отмъстителите" (The Avengers).

Продуцентите от Disney смятат, че Бионсе в компания със Скарлет Йохансон и Елизабет Олсен ще даде на франчайза няколко милиона нови фенове и в същото време ще помогне на Marvel да се отърве от периодичните обвинения в шовинизъм, които след премиерата на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" (The Avengers: Age of Ultron), буквално удариха киностудиото.

Засега, обаче участието на Бионсе в следващият филм за "Отмъстителите" е нищо повече от клюки, докато Marvel имат повече от достатъчно време, за да одобрят окончателно актьорския състав. Следващият филм на франчайза "Avengers: Infinity War - Part I" ще се появи по кината през 2018 г., а продължението през 2019 г.