5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Mariah Carey and James Packer dating 2015 01Западните медии сериозно са се заинтересували от личния живот на Марая Кери (Mariah Carey).

Тези дни 45-годишната музикална дива беше забелязана в компанията на 47-годишния австралийски милиардер Джеймс Пакър (James Packer) по време на романтичен уикенд в Италия.

Двамата попаднали в обективите на папараците докато се разхождали из живописните улици на Капри. Марая и Джеймс през цялото време са се държали за ръце и очевидно се наслаждавали на компанията си.

Mariah Carey and James Packer dating 2015 02

Mariah Carey and James Packer dating 2015 03

Въпреки това, певицата засега не е коментирала информацията за новия си любовен роман. В случая коментарите са излишни, нейните нови папарашки снимки говорят сами за себе си.

Според вътрешни източници, след това двойката ще отплава на личната яхта на милиардера в Кан и Сен Тропе.

Но да хвърлим малко светлина върху новият избраник на Марая Кери? Джеймс Пакър е известен като един от най-богатите хора в Австралия и е собственик на верига от хотели и казина. Състоянието му се оценява на 4,7 милиарда долара. Двамата с Кери са се запознали по време на парти на общи приятели.

Припомняме ви, че по-рано певицата беше омъжена за актьора и тв водещ Ник Кенън (Nick Cannon). Двамата се венчаха през април 2008 г. и имат близнаци. През август 2014 г. се появи информация в медиите за раздялата им, а през декември Ник подаде молба за развод.

Снимки: WENN