5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са на ръба на развод? 2015На пръв поглед, Блейк Лайвли (Blake Lively) и Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds) са перфектната двойка, но това е само на пръв поглед. Оказва се, че актьорите преживяват кризa във взаимоотношенията си.

Според някои западни медии, съпрузите живеят отделно един от друг и са на ръба на развод.

"Те се разделиха... Двамата са фокусирани върху кариера си и нямат време един за друг." - съобщи източник, близък до знаменитостите.

В момента, Рейнолдс се снима във филма "Deadpool", а Лайвли е фокусирана върху стартирането на собствен уеб сайт. Ето защо, актьорите все по-рядко прекарват вечерта заедно. А не чак толкова отдавна те станаха родители!  

Освен това, една от основните причини за дисхармонията в звездното семейство се оказа ревността. Според приятели на знаменитостите, Райън не може да приеме факта, че Блейк е по-успешна от него. Рейнолдс би предпочел да виджда любимата си не на екрана и в светските издания, а в дома им в качеството на грижовна майка и любяща съпруга.

"Проблемът е, че те се конкурират помежду си. Райън би искал Блейк да си седи у дома, но това няма как да се случи. Блейк не е домошарка!"

В същото време представителите на актьорите настояват, че няма проблеми в отношенията между клиентите им. Двамата често прекарват времето си заедно и да даже ходят на кино премиери.