5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Нина Добрев и DJ Zedd се срещат 2015Според западните медии, актрисата Нина Добрев (Nina Dobrev) отскоро излиза с Антон Заславски (Anton Zaslavski), по-известен като DJ Zedd.

Това съобщиха пред журналисти, източници близки до 25-годишния музикант, отбелязвайки, че Заславски е бил очарован от Добрев от първата им среща, но по това време медиите му приписваха афера с певицата Селена Гомез (Selena Gomez).

"DJ Zedd и Селена никога не са се срещали като двойка, те просто се забавляваха и работеха заедно." - твърдят източниците.

клюки Нина Добрев и DJ Zedd се срещат 2015

Между другото, преди няколко месеца медиите вече обсъждаха възможен роман между Антон и Нина, но същевременно източници, близки до Добрев заявиха, че актрисата се страхува да развали отношенията си с добрата си приятелка Селена.

Имайте предвид, че официално потвърждение на романа между Добрев и DJ Zedd все още няма. Освен това, наскоро звездата от "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries) е била видяна в компанията на актьора Остин Стоуел (Austin Stowell), след което някои от медиите предположиха, че между двамата са възможни по-интимни взаимоотношения.

Снимки: Splash / Instagram