5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Леонардо ди Каприо съди списание Oops 2015Леонардо ди Каприо (Leonardo DiCaprio) съди френското списание Oops! за 18 000 евро.

Причината за това е централният материал в новия брой на изданието, който казва, че Риана (Rihanna) очаква дете от него, което, разбира се е далеч от истината.

Изобритателните френски журналисти дори добавиха, че актьорът не иска да признае факта за бременността на неговата предполагаема любима и се отказва от детето.

клюки Леонардо ди Каприо съди списание Oops 2015

Ди Каприо е видял тази статия по време на престоя си в Кан. Нищо чудно, че тези безпочвени клюки са го ядосали много. Според представените пред съда документи, френското издание е нямало право да публикува каквито и да било материали за личния живот на актьора.

Що се отнася до Риана, тя все още не е реагирала на новината.

Както разказа пред медиите собственика на списанието Фредерик Трусколаски(Frederic Truskolaski), неговитe служители са били наясно, че информацията за бременността на барбадоската певица е неоснователна и невярна: "Мислехме, че това е възможно. Не бяхме сигурни, разбира се."

Съдебното заседание, на което Трусколаски ще се срещне с адвокатите на Ди Каприо е насрочено за 16 юни.

Имайте предвид, че много от таблоидите и медиите отдавна са развенчали информацията за романа на Лео и Риана. Според последните клюки, актьорът се среща с модела Кели Рорбах (Kelly Rohrbach).