5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки новата приятелка на Джаред Лето е руския модел Валери Кауфман 2015В последно време Джаред Лето (Jared Leto) е в центъра на медийното внимание, главно заради превръщането му в Жокера (тази роля е от предстоящия филм "Отряд самоубийци").

И все пак да се следи за събитията в личния живот на звездата е не по-малко интересно от новината за неговата работа. Изглежда, че 43-годишният чаровник си има нова любов.

Папараците са уловили Лето в компанията на привлекателна брюнетка, която пресата бързо идентифицира и това се оказа рускинята Валери Кауфман (Valery Kaufman). Тя е успешен модел и с 23-години по-млада от Джаред.  

клюки новата приятелка на Джаред Лето е руския модел Валери Кауфман 2015

Кауфман е известна на обществото, благодарение на участията си в ревютата на такива марки, като Chanel, Dior, Oscar de la Renta, Tom Ford и Valentino. Тя позира за корицата на Vogue и Numero, а миналото лято се снима за рекламната кампания на Saint Laurent, за която бе избрана лично от творческия директор Хеди Слиман (Hedi Slimane).

Да припомним, че и по-рано Джаред е имал руски приятелки. Той се е срещал известно време с моделите Анна Вялицина (Anne Vyalitsyna) и Анастасия Кривошеева (Anastasia Krivosheeva). Също така, нека си припомним, че актьорът и музикант е имал афери с Камерън Диас (Cameron Diaz) и Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), освен това в различни периоди му приписваха и отношения с Парис Хилтън (Paris Hilton), Ашли Олсън (Ashley Olsen), Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) и Люпита Нионго (Lupita Nyong'o).