5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Ирина Шейк скъсала с Кристиано Роналдо заради изневери 2015Появиха се нови подробности за раздялата на Ирина Шейк (Irina Shayk) и Кристиано Роналдо (Cristiano Ronaldo).

Както се оказа, манекенката се е уморила от "многобройните изневери" на футболиста.

Според запознати източници, в навечерието на новата година, Ирина е започнала да получава телефонни съобщения, в които непознати жени са се хвалили с любовни приключения с Роналдо.

"Дълго време Ирина му вярваше и мислеше, че са само клюки... Но в този ден, тя осъзна, че наистина е предадена." - разказа източник пред журналисти.

В продължение на няколко години, португалският футболист е изневерявал на приятелката си с много жени и руската красавица не е издържала. След проверка на телефона му тя е намерила стотици закачливи съобщения до различни жени. Не става обаче ясно дали само е флиртувал с тях чрез социалните мрежи или действително е имал интимни отношения с някоя от тях.

Както казва източникът, Роналдо отначало е отричал всичко, но после си признал за онлайн изневерите. Веднага след това, Шейк го изоставила, слагайки край на връзката им.

Според клюките, сега Ирина излиза с холивудският чаровник Брадли Купър (Bradley Cooper).