5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Том Хидълстън излиза с Елизабет Олсън 2015Пролет е... време за любов! Очевидно Том Хидълстън (Tom Hiddleston) и Елизабет Олсън (Elizabeth Olsen) са на същото мнение.

Според нашите западни колеги, актьорите се срещат.

"Между тях има романс. И той се случи съвсем случайно." - съобщи запознат източник, който също посочи, че нещо подобно се случва доста често на снимачната площадка.

В този случай говорим за съвместната работа на двамата по предстоящия биографичен филм "I Saw the Light", в който играят съпруг и съпруга. Въпреки това, звездите не бързат да обявят своите взаимоотношения за сериозни, въпреки, че се опитват да поддържат връзка, дори и от разстояние.

"Олсън иска да започне нов живот. Сега тя се забавлява и се чувства перфектно в неговата компания." - каза още източника.

Разбираемо е защо Елизабет се държи повече от предпазливо и не афишира връзката си. В началото на тази година, тя и актьора Бойд Холбрук (Boyd Holbrook) развалиха годежа си.

Що се отнася до Том Хидълстън, то този любимец на жените се опитва да пази личния си живот в тайна от пресата. Въпреки това, понякога журналистите успяват да научат някои подробности. Според клюките, по-рано звездата от филмите "Тор" (Thor) и "Отмъстителите" (The Avengers) се е срещал с музикалната продуцентка Джейн Арти (Jane Arthy).

Снимка: WENN

Добавете коментар

Защитен код
Обнови