5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Ейми Адамс ще се омъжи този уикенд 2015Добра новина за феновете на актрисата Ейми Адамс (Amy Adams). Този уикенд огнената чаровница ще се ожени за своя любим Дарън Ле Гало (Darren Le Gallo).

Тази информация потвърдиха няколко източника пред изданието Page Six.

"Ейми и Дарън ще се оженят този уикенд на интимна церемония в Лос Анджелис. Списъкът на гостите е доста малък, освен това тя държи в тайна мястото на тържеството. Двамата отдавна планират да се оженят, но кариерата на Ейми в този момент придоби такава скорост, че не им остана време за това. Но сега тя умишлено си взе почивка, за да може да посвети достатъчно време на семейството си и най-накрая да се омъжи."

Припомняме ви, че звездата от "Американска схема" (American Hustle) и Дарън Ле Гало са заедно от 14 години. Двамата възпитават дъщеря си Авиана, която другия месец ще навърши пет години. Актьорите се сгодиха още през април 2008 г. Оттогава феновете на Ейми с нетърпение очакват новината за предстоящата им сватба, но събитието постоянно се отлагаше.

Разбира се, в пресата и в интернет повече от веднъж се появиха клюки за евентуална раздяла на двойката, но влюбените все още са заедно и най-накрая са решили да сключат брак.

Е, можем само да им пожелаем късмет!

Снимка: Splash