5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

клюки Майли Сайръс се върна при Лиам Хемсуърт? 2015Старата любов ръжда не хваща! Ако се вярва на таблоидите, Майли Сайръс (Miley Cyrus) вместо да започва нови взаимоотношения е решила да освежи "добре забравените стари".

Според източници близки до певицата, след скорошната й раздяла с Патрик Шварценегер (Patrick Schwarzenegger), тя все повече прекарва времето си с бившия си приятел Лиам Хемсуърт (Liam Hemsworth).

Както пише Us Weekly, Лиам и Майли отново се сближават:

"В последно време двамата често се виждат в Лос Анджелис, но почти никой не знае за това. Те очевидно могат да започнат отново да се срещат." - твърди източник, близък до 25-годишния Хемсуърт.

Говори се, че инициативата идвала от Майли.

"Лиам се опита да спре общуването с нея, но тя все му пише съобщения. В крайна сметка, той започна да й отговаря, освен това те често се виждат по партита и на събития." - добави друг източник.

Според приятел на Лиам, актьора не е против:

"Лиам преживя доста трудни моменти по време на тази връзка, обаче винаги е казвал, че с нея му е весело и между тях има невероятна химия."

Припомняме ви, че знаменитостите започнаха да се срещат през 2009 г., а през 2012 г. обявиха, че са сгодени. Въпреки това, след една година, двойката разтрогна годежа си.

Относно причината за раздялата между Майли Сайръс и Патрик Шварценегер, приближени разказват:

"В началото той й хареса и тя мислеше, че е добър човек, но скандала с пътуването до Мексико напълно промени мнението й за него."

По време на това пътуване, Патрик бе заловен от папараци да прегръща друго момиче. След случилото се, Сайръс и Шварценегер бяха видяни заедно, но както изглежда, певицата не е простила забежката на своето гадже.

Снимка: WENN