5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Ирина Шейк и Брадли Купър са новата светска двойка?Никой не се съмняваше, че Ирина Шейк (Irina Shayk) ще намери доста бързо заместник на Кристиано Роналдо (Cristiano Ronaldo), но никой не можеше да си представи, че нейния нов избраник ще бъде Брадли Купър (Bradley Cooper). Да, да, именно Купър!

Според западните медии, в сряда моделът и актьора са били забелязани на романтична среща. Знаменитостите отишли заедно на бродуейският мюзикъл "Пътят към Невърленд" (Finding Neverland).

клюки Ирина Шейк и Брадли Купър са новата светска двойка?

Въпреки това, в момента журналистите не са на 100 % сигурни в това, че отношенията на Ирина и Брадли са с романтичен характер. Източник близък до звездите също настоява, че тях ги свързва само приятелство.

Основният въпрос е дали тези взаимоотношения ще останат приятелски занапред или ще ескалират в нещо повече?

Припомняме ви, че в началото на годината руската красавица Ирина Шейк сложи край на връзката си с футболната звезда Кристиано Роналдо, с когото беше в продължение на пет години. От своя страна Брадли Купър скъса преди месец с британския модел Суки Уотърхаус (Suki Waterhouse), с която излизаше в продължение на две години.