5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Avengers Robert Downey Jr walks out of Channel 4 interview 2015 01Холивудският актьор Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.) се изнерви от тв журналист на британската програма Channel 4 News, след неуместните въпроси за неговото "тъмно" минало.

Трябва да отбележим, че интервюто беше посветено на продължението на най-мащабния филм за супергерои на всички времена – "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" (The Avengers: Age of Ultron), като целта беше Робърт Дауни да сподели своите преживявания по време на заснемането на касовата продукция.

Само, че интервюиращият Кришнън Гуру-Мърти (Krishnan Guru-Murthy) не се поколеба да попита актьора и лични въпроси: за пристрастяване му към наркотиците и отношенията с баща му, с когото не се разбира.

Когато Робърт чу това, се възмути:

"Съжалявам... Наистина не разбирам какво правим?"

След тези думи той стана от мястото си, махна микрофона и излезе от студиото казвайки:

"Това вече заприлича на някакво предаване с Даян Сойер."

Avengers Robert Downey Jr walks out of Channel 4 interview 2015 02

Avengers Robert Downey Jr walks out of Channel 4 interview 2015 03

Само да споменем за тези които не знаят, че легендарната американска тв водеща Даян Сойер е известна със скандалните си интервюта с холивудски звезди и известни политици.

Припомняме ви, че през периода между 1996 г. и 2001 г. Робърт Дауни Джуниър е задържан няколко пъти за притежание на дрога. Тази тъмна фаза от живота на кино звездата достига своя връх през 1999 г., когато е осъден на три години затвор за многократно отказване да му бъдат направени тестове за наркотици.

Въпреки това, днес актьорът се радва на изключителни успехи и е постоянно в светлината на прожекторите. Според списание "Forbes" само за една година Робърт е спечелил близо 75 милиона долара.

Видео с част от интервюто беше пуснато малко след случилото се и събра стотици негативни коментари:

"Господи, Криш, можеш да бъдеш голям кретен. Когато интервюираният се чувства дискомфортно, не го притискай." - коментираха фенове на звездата в социалните мрежи.Коментари  

0 #1 Веса Лалова 24-04-2015 10:27
Голяма излагация този журналист! :-|
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови