5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Armani 55533Миналият месец представителите на нетрадиционната сексуална ориентация, възстанаха срещу дизайнерите Доменико Долче (Domenico Dolce) и Стефано Габана (Stefano Gabbana) за критиката им към отглеждането на деца заченати чрез ин витро оплождане от еднополови двойки.

Сега в немилост може да изпадне и Джорджо Армани (Giorgio Armani), който се изказа по повод маниерите на обличане при хомосексуалистите.

80-годишният италиански дизайнер в новото си интервю за The Sunday Times Magazine заяви:

"Геят е 100-процентов мъж и той не трябва да се облича женствено. Когато човек се облича така, за да демонстрира всички свои възгледи: "О, вижте, аз съм гей" - това ми е чуждо. Мъжът трябва да бъде мъж."

Армани отправи остри критики и към "напомпаните" мъже.

"Не харесвам мъже, които прекарват прекалено много време във фитнеса и се превръщат в планина от мускули. Харесвам такива, които са здрави, грижат се за телата си и живеят здравословно."

Дизайнерът не пропусна и нежния пол. Той посъветва жените да бъдат по натурални, като нарече пластичната хирургия - "идиотщина", добавяйки:

"Ако имате малки гърди, не е задължително да ги правите големи."

За процедурите за подмладяване Армани каза:

"Харесва ми да гледам естествено изглеждащи жени. Трябва да имаме смелостта да остаряваме и да спрем отчаяно да "гоним" младостта."

Имайте предвид, че Армани отдавна е известен със своите доста остри изказвания - включително по отношение на известни личности. През март, медиите цитираха дизайнера, който нарече Мадона (Madonna) "доста трудна", а преди това той беше "наградил" Анна Уинтур (Anna Wintour) с определението "аматьорка", след като известната редаторка на сп."Vogue" пропусна модното му дефиле на седмицата на модата в Милано.

Снимка: Splash