5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум 2015Дългокраката красавица Жизел Бюндхен (Gisele Bundchen) направи последната си разходка по "котешката пътечка", тази сряда по време на Седмицата на модата в Сао Пауло – града, от който започна нейната кариера преди 20 години.

Тя откри и приключи ревюто на марката Colcci, с която работи от 2005 година, в рамките на третия ден на събитието.

клюки Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум 2015

клюки Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум 2015

Залата беше препълнена, като на първия ред бяха настанени всички близки на Бюндхен - родителите й, 5-те й сестри, както и нейния съпруг - звездата на американския футбол Том Брейди, от когото манекенката има две деца – Вивиан и Бенджамин.

клюки Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум 2015

В края на дефилето всички други модели се появиха с тениски с лика на Бюндхен. Това разнежи блондинката, която не можа да овладее емоциите си и напусна сцената разплакана. В това време публиката я аплодираше, изправена на крака.

клюки Жизел Бюндхен се сбогува с модния подиум 2015

"Благодарна съм, че на 14-годишна възраст имах възможността да дебютирам в тази професия. Сега, 20 години по-късно, за мен е чест да осъществя своето последно дефиле и да продължа своята дейност в други сфери на този бизнес." - написа по-късно Бюндхен на страницата си във Facebook и Instagram.

Жизел Бюндхен е най-високоплатеният модел в света, като цели 8 пъти е оглавявала класацията на списание Forbes в тази категория. Само за миналата година тя е спечелила 47 милиона долара.

Снимки: Splash

Добавете коментар

Защитен код
Обнови