5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Madonna kiss Drake Coachella 2015 01Тези дни в интернет активно се обсъждаше целувката на Мадона (Madonna) и Дрейк (Drake) на сцената на музикалния фестивал Coachella.

Припомняме ви, че поп кралицата буквално атакува колегата си на съвместното им изпълнение като го целуна много страстно пред погледа на събралата се публика. След тази неочаквана постъпка на 55-годишната Мадж, рапъра се държа доста странно, като изглеждаше видимо недоволен от случилото се и избърса устните си.

Madonna kiss Drake Coachella 2015 21

Madonna kiss Drake Coachella 2015 22

На какво се дължи такава реакция? Интернет потребителите цял ден спекулираха, като едни предполагаха, че певицата е ухапала Дрейк от страст и той е реагирал така защото го е заболяло.

Ето, че по тази тема най-накрая се изказа и самия Дрейк. 28-годишният музикант публикува на страницата си в Instagram снимка на точно тази целувка и написа следното:

"Всички изтълкуваха погрешно моя шок! Имах възможността да се целувам със самата кралица на поп музиката и аз ще го запомня за цял живот. Благодаря ти, Мадона!"

Що се отнася до Мадона, тя отговори на нашумялата истерия в свой собствен стил, публикувайки в социалната мрежа следния надпис:

"Ако аз не ви харесвам, но вие все пак следите всичко, което правя, по дяволите, тогава вие сте мои фенове!"

Между другото, още една интересна подробност. Оказа се, че поп звездата отдавна не е безразлична към Дрейк. В скорошно интервю за Us Weekly Мадона заяви:

"Мечтата, която искам да осъществя е да отида на среща с Дрейк и да го целуна."

Ние не се съмняваме, че Мадона е от тези жени, които осъществяват плановете си!