5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

клюки Нина Добрев напуска Дневниците на вампира 2015Нина Добрев (Nina Dobrev) официално обяви решението си да напусне "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries).

Миналият уикенд канадската актриса от български произход прекара в компанията на колегите си от хорър сериала. В своя Instagram тя отбеляза, че това не е просто посрещане на католическия Великден, а прощално парти.

Нина призна, че след 6 години работа по популярния проект е открила "голямо семейство", което винаги ще обича. На снимачната площадка е намерила истински приятели, с които е била щастлива да общува и работи. Но е дошло време да продължи напред.

Освен това красавицата благодари за любовта и подкрепата на феновете си.

Вероятно, Нина иска да си почине малко преди да се впусне в нови проекти.

Създателите на "Дневниците на вампира" засега не посочват, дали мястото на Нина ще заеме друга актриса или героинята й няма да присъства в бъдещите сценарии.

Припомняме ви, че Добрев играе в сериала ролята на Елена Гилбърт, младо момиче, увлечено по двама братя вампири Стефан Салваторе (Пол Уесли) и Деймън Салваторе (Иън Сомърхолдър).

През май ще приключи шестият сезон на сериала, който започна през октомври миналата година. Вече е обявено, че ще има седми сезон.

Снимка: WENN