5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Zahary Baharov Game of Thrones Loboda 2015 01Известният български актьор Захари Бахаров (Zahary Baharov) има роля в петия сезон на хитовия телевизионен сериал "Игра на тронове" (Game of Thrones) на HBO.

Това става ясно от публикуваният в онлайн филмовата енциклопедия IMDb списък с актьори, взели участие в новия сезон на епичната сага на Джордж Мартин (George Martin).

Zahary Baharov Game of Thrones Loboda 2015 02

Бахаров влиза в образа на Лобода (Loboda) – новият магнар (водач) на племето Ден (Thenn), живеещо на север от Вала (Wall).

Племето е с най-добре подготвените и дисциплинирани бойци, които всяват страх сред противниците си с кръвожадните си канибалистични ритуали.

Лобода заема мястото на техен предводител, след като Джон Сноу (Jon Snow) убива предишния магнар Стир (Styr), изигран от Юри Колоколников (Yuri Kolokolnikov).

Лобода има сцена с водещи герои в сериала в осмия епизод на петия сезон, който ще бъде излъчен през юни.

Zahary Baharov Game of Thrones Loboda 2015 03

Гологлавият чаровник се появява и в дългоочаквания трейлър на новия сезон на сериала, който бе публикуван от HBO в края на миналата седмица.

Ролята на Лобода е поредният успех на звездата от "Под прикритие" (Undercover) в световни продукции след участието му в "Пазителите на наследството" (The Monuments Men) на Джордж Клуни (George Clooney).

Новата порция от кръвожадно-сексуалната сага се очаква с безкрайно нетърпение от милионите фенове. Премиерата е насрочена за 12 април тази година.