4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
клюки Кристен Стюарт стана лесбийка 2014 00В Холивуд се появиха клюки, че Кристен Стюарт и нейната добра приятелка Алисия Каргъл са любовници.

Източници от обкръжението на 24-годишната актриса, обаче увериха журналистите, че това са абсолютни глупости и измислици.

В момента Кристен и Алисия непрестанно са преследвани от папараци, които ги засичат постоянно заедно, като актрисата често остава за през нощта в къщата на приятелката си. Изглежда, че двете са си липсвали много и сега не могат да се наприказват, тъй като Кристен скоро се завърна в САЩ след месечно отсъствие. Актрисата беше в Япония, където се снима в нов филм.

Припомняме ви, че първите клюки за нетрадиционната сексуална ориентация на Кристен Стюарт се появиха през април. Тогава много издания написаха, че майката на Кристен, Джулс е започнала връзка с жена веднага след раздялата със съпруга си през 2010 година.

"Всички приятели на Джулс са обратни. Така, че Кристен спокойно приема собствената си сексуалност."

След тази сензационна новина много медии веднага припомниха за странната връзка на Стюарт и Тамра Натисин (асистентката на Кати Пери). Тогава двете също бяха заподозряни, че имат романтична връзка.

И сега клюките за вероятната любовна афера между двете приятелки, Кристен Стюарт и Алисия Каргъл набира нови сили.

клюки Кристен Стюарт стана лесбийка 2014 01

Снимки: WENN