5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
клюки криза в брака на Марая Кери 2014Както беше съобщено от западните медии, Марая Кери (Mariah Carey) и Ник Кенън (Nick Cannon) най-вероятно ще се разделят съвсем скоро.

Съпрузите започнаха да живеят отделно, след като певицата нае охранител за любимия си, който да го държи далеч от други жени.

Източник, близък до звездната двойка, каза следното:

"Той не се прибира в дома им, а живее по хотели, защото много се карат."

Според друг източник, Кери подозира Кенън в изневяра. По-рано тази година, той направи няколко купона в Лас Вегас, именно затова Марая реши да го държи изкъсо с помощта на охрана:

"Бодигардът не трябваше да държи момичетата далеч от него. Задачата му беше да държи Ник далеч от жените."

Освен това, певицата е категорично против по време на партитата, половинката й да консумира алкохол. Според нея, в нетрезво състояние, Ник "прави бели".

Припомняме ви, че Марая Кери и Ник Кенън се ожениха през април 2008 г., предизвиквайки изненада сред обществото, заради 12-годишната им разлика във възрастта. През 2011 г., те станаха родители на близнаци момче и момиче (Морокан и Монро).

По-рано съпрузите активно споделяха семейни снимки в социалните мрежи, но в последните няколко месеца не са забелязвани заедно, дори по време на събития.
През юли те продадоха за 10 млн. долара имението си в Бел Еър.

Снимка: WENN