5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Two and a Half Men 2014 958Краят на един от най-успешните комедийни сериали "Двама мъже и половина" ще дойде, след като бъде заснет 12-тия му сезон.

Председателката на CBS Entertainment, Нина Таслер коментира решението на създателите на ситкома:

"Това ще е финалът на сериала. Създателят му Чък Лори ще работи с ентусиазъм над последните епизоди. Той има много велики идеи и големи изненади за зрителите."

Първата серия от "Двама мъже и половина" беше излъчена по телевизията през септември 2003 г. Публиката веднага се "влюби" в историята за двама възрастни мъже и едно дете, принудени да живеят под един покрив.

Този сериал направи известни актьорите Джон Крайър (в ролята на Алън Харпър) и Ангъс Т. Джоунс (Джейк Харпър), а Чарли Шийн (Чарли Харпър) направи най-скъпо платената тв звезда (хонорара му за една серия достигна до 1,8 милиона долара).

Припомняме ви, че Чарли Шийн приключи с участието си в поредицата, след края на 8-ми сезон. Той беше уволнен от телевизионната продукция през март 2011 г., след като се изпокара с продуцентите. През септември същата година на неговото място се появи Аштън Къчър. През последната година от "Двама мъже и половина" отпадна и другата му звезда, Ангъс Т. Джоунс, който се отказа от шоуто по религиозни причини. 

Очаква се, първите сериии от финалния дванадесети сезон на любимия на много хора сериал да излязат на екран през септември тази година.